Bild

Bild

onsdag 27 januari 2016

5 månader med Cornelia

Hej!
Här kommer ett litet collage med samlade bilder på Cornelia. Det är svårt att förstå att hon har ändrats så mycket på så kort tid. Hon är inte längre den där lilla nyfödda klumpen som låg i famnen. Nu är hon en liten vilde som ålar och kråmar sig när man har henne i famnen. Hon rycker en i håret och i ansiktet. Vart tog tiden vägen?




Vår lilla klump är nu nästan 5,5 månader och väger säkert 9 kg nu. Hon ligger över översta viktkurvan så det är väl bra antar jag? På rådgivningen säger de bara att hon växer fint. Hon tycker fortfarande inte om att ligga på mage och hon är inte heller särskilt intresserad av att svänga på sig. När vi haft kontakt med andra föräldrar och deras bebisar och man ser hur andra bebisar i hennes ålder svänger sig hit och dit med lätthet kan man ju inte låta bli att oroa sig en smula. Är det något fel på henne som inte vill svänga sig? Några få gånger har hon svängt sig från mage till rygg, men inte mer än så.
För tillfället har hon fullt upp med att hålla i sina fötter, hon är inte tillräckligt vig för att få dem i munnen, men hålla i dem tycker hon är roligt. Jag helammar ännu förutom att vi har börjat ge gröt på kvällen. Nätterna går upp och ner, hon somnar oftast inte före 00 så det blir inte mycket egentid på kvällen direkt.
Annars är hon väl som andra bebisar, glad och skrattar mycket. Har ganska bra tålamod att ligga själv och leka.

Vart tog den här lilla bebisen vägen? :O

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar